Acest preparat este perfect pentru o cină într-o seară friguroasă. Pe lângă mixul special de arome, este și o adevărată infuzie de nutrimente pentru corpul tău.
Timp de preparare: 20 de minute
Cantitățile sunt calculate pentru 2 porții
Ingrediente
200 grame de baby spanac
100 grame de năut la conservă
50 grame de dovleac
100 grame de tofu
Un ardei chili
O șalotă
2 căței de usturoi
2 linguri de iaurt
O lingură de suc de lămâie
2 linguri de tahina
Ulei masline
Coriandru
Chimion
Cardamon
Mod de preparare
1. Pune dovleacul la copt timp de 10 minute. Când e gata, scoate-i miezul și lasă-l deoparte.
2. Între timp, călește usturoiul și ceapa în puțin ulei de măsline. Adaugă și condimentele (chimion, cardamon și chili tocat mărunt).
3. După ce usturoiul și ceapa încep să prindă culoare, adaugă spanacul, năutul, tofu (tăiat în cubulețe) și dovleacul copt. Lasă totul pe foc timp de 10 minute, dar amestecă din când în când.
4. Prepară sosul din iaurt, tahina, coriandru și sucul de lămâie. Când pui mâncarea în farfurie, completează și cu o lingură de sos. Îi va intensifica savoarea.
Foto: fitforfashion.ro