Este cel mai în vogă preparat și are toate motivele: este o sursă bună de proteine delicioase. Iar cu mici schimbări, poți crește cantitatea de fibre și o poți reduce pe cea de carbohidrați.
Timp de preparare: 15 minute
Cantitățile sunt calculate pentru 2 porții
Ingrediente
360 g antricot de vită, proaspăt tocat
20 ml sos Worcestershire
20 ml ulei de măsline extravirgin
Sare
Piper
60 g roșii uscate
O jumătate de avocado
60 g brânză de capră tăiată felii
Mix de salată verde, roșii cherry și dressing vinaigrette (oțet balsamic, ulei de măsline extravirgin, sare, piper)
Mod de preparare
1. Amestecă într-un bol carnea tocată cu sosul Worcestershire, uleiul de măsline, sarea și piperul. Modelează apoi doi burgeri și pune-i pe grătarul încins, câte trei minute pe fiecare parte, cu capac.
2. Adaugă 1-2 felii de brânza de capră pe fiecare burger și mai lasă încă un minut pe grătar, fără capac.
3. Taie roșiile uscate și avocado în fâșii. Așază-le pe farfurii, lângă salată. Pune și câte un burger și savurează.
Cristiana Pista este bucătar-șef la Simbio.